Građevinska radnja "Jakovljevo" otvorena je 1990. godine u Vlasotincu.

Prvih desetak godina radili smo isključivo izvođenje građevinskih radova za druge investitore. Izvodili smo različite građevinske radove širom Srbije, ali se posao prebacivao u Beograd zbog zahteva tržišta i investitora.

Sticali smo iskustva kao podizvođači i glavni izvođači radova kroz izvođenje rekonstrukcija, adaptacija i zidanje zgrada.

U novu deceniju poslovanja ušli smo kao suinvestitori izgradnje objekata.

2009. godine naša radnja prerasta u građevinsko preduzeće Jakovljevo inženjering, i počinjemo samostalno da finansiramo izgradnju zgrada. Počinjemo da kupujemo lokacije, projektujemo i izgrađujemo stambeno-poslovne objekte sopstvenim kapacitetima. Prvi tako izgrađeni su objekat u ulici Veljka Milićevića i objekat u ulici Gospodara Vučića.  

Našu firmu karakteriše posvećenost. Bez obzira da li je u pitanju naša lokacija ili objekat investitora, pristupamo na isti način: tražimo rešenje koje je najbolje za datu situaciju na terenu.

Građevinski radovi koje izvodimo uvek počinju uz detaljnu analizu projektne dokumentacije. Od ulaska na lokaciju do predaje radova i objekta investitoru, vodimo računa da kvalitet radova bude na visokom nivou.

Tokom dugogodišnjeg poslovanja specijalizovali smo se za konstruktivne građevinske radove, a kako bi obezbedili uspešnu realizaciju projekata imamo brojne saradnike za izvođenje građevinsko-zanatskih radova.

Spremni smo da se prilagodimo željama i zahtevima investitora, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu možemo dati smernice i sugestije po pitanju tehničkih rešenja, organizacije, dinamike radova i potrebnih materijala.

  

 

 

Bulevar oslobođenja
Visoka
Kajmakčalanska
Mihizova
Auto kuća Samardžić
Kej oslobodjenja
Starca Vujadina
Koste Jovanovića
Klinska
Zaplanjska
Veljka Milićevića
Gospodara Vučića
Crkva Svetog Nikole, Rakovica
Mikenska
Nikolaja Gogolja